contact informatie - Galerie de Waker / KunstSteun

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

contact informatie

exposities op locatie Utrecht, begeleiding kunstenaars

KunstSteun Utrecht begeleiding kunstenaars: email
Galerie de Waker Utrecht exposities op locatie: email
Contact adres Wittevrouwensingel: bezoek op afspraak
Volg ons op Twitter: @kunststeunwaker
Volg ons  op Facebook: https://www.facebook.com/galeriedewaker
Op alle op deze website getoonde teksten en beelden behoudt Kunststeun / Galerie de Waker, dan wel de kunstenaar die zij vertegenwoordigd, alle intellectuele eigendomsrechten. 

Verveelvoudiging, openbaarmaking en kopiëren (uitgezonderd links met verkorte omschrijving) zijn slechts toegestaan indien Galerie de Waker, dan wel de kunstenaar die zij vertegenwoordigd, hiervoor uitdrukkelijke toestemming heeft verleend. 

De door Galerie de Waker geleverde goederen mogen slechts gebruikt worden voor het overeengekomen doel, d.w.z. (decoratief) gebruik binnen huis.

KunstSteun, Galerie de Waker, 

keppel@sea - foundation, 
Instituut voor Byloptologie zijn onderdelen, (beschermde) 
gebruiks- en handelsnamen van 
Stichting KeppelaanZee 
KVK 09169632 

© 2015 KunstSteun Utrecht.Galerie De Waker; Utrecht; exposities op locatie; kunstbemiddeling/makelaardij; expositie begeleiding; kunsteducatie; KunstSteun Utrecht; begeleiding en supervisie (beginnend) kunstenaars; doelgerichte en concrete coaching & advisering;
De inhoud van deze website is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of sites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen ervan maakt inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu